Referenciák

Café Smúz kávéház teraszhűtése

Kávézó teraszhűtés

   A kávéház a Budapesti Kossuth tér egyik kedvelt kávézója. Déli fekvése miatt mindig is gondot jelentett a forró nyári napokon túlhevült teraszuk. Az épület nagy üveghomlokzata miatt a belső hőmérséklet sem volt kellemesnek mondható. A hagyományos klímákkal nem volt jól kivitelezhető a belső terek hűtése sem, mivel a kiszolgáló személyzet állandóan egymás kezébe adta a bejárati ajtó kilincsét.

   A tökéletes megoldás itt is a nagynyomású 70 báros profi teraszhűtés lett. A kültéri hűtő rendszer két, egymástól függetlenül mozgatható napellenzőre lett felszerelve, mely tökéletesen követi annak mozgását és a vendéglátó egység nyitása vagy zárásakor sem kell rá külön gondot fordítani.

   Köszönhetően a tulajdonos teljes körű bizalmának, olyan vonalas párásító rendszert tervezhettünk, ami nemcsak a kültéri teraszhűtést oldja meg, hanem oly mértékben hűti le a kávéház üveg felületét és annak környezetét, hogy nincs szükség a belső tér külön hűtésére.

Ezúttal is köszönjük!

És hogy megtérül-e a befektetés?

   A felszerelést követő pár hét után családommal ellátogattunk a Kossuth térre, ahol csak úgy tudtunk leülni a Café Smúz teraszára, hogy angol turisták szorítottak nekünk egy kis helyet.