A párásításról általában

Tecnocooling párásító

A Tecnocooling kültéri hűtő és teraszhűtő hűtéstechnika az egyik legjobb minőségű párásító rendszer a piacon. Dizájnos megjelenésű olasz termék, mely ár-érték arányát tekintve is figyelemre méltó. Megoldást kínál minden igényre, innovatív és korszerű, legyen szó családi ház teraszhűtéséről, vendéglátó egységek hűtéséről, közterület vagy rendezvény hűtéséről, az ipar vagy a növénytermesztés párásításáról és állattenyésztésben való használatáról.

A prémium minőségű tecnocooling párásító berendezések nem nedvesítik a környezetet a nagy nyomású klíma szivattyúknak és a speciális vízporlasztó fúvókáknak köszönhetően. A szivattyúk közül választhatunk időzíthetőt, vagy olyat, melyhez csatlakoztatható páratartalom szabályozó. A készülék leállása után a párásító fúvókák nem csöpögnek, szivattyútól függően a külső csőszakaszba vagy a szivattyúba beépített leeresztő szelepnek köszönhetően.

Magas minőségű csővezeték és idomrendszer. A Tecnocooling által gyártott Nylon és rozsdamentes csővezetékek garantáltan felültervezettek, így meghibásodásuk maximális terhelés esetén is gyakorlatilag lehetetlen. A nagy nyomású idomok rozsdamentesek, rozsdamenetes fém cső esetén kulcsos rögzítésűek, míg nylon csőnél csúszócsatlakozós, gyorscsatlakozós.

Fali ventilátorai garantáltan rozsdamentesek és párás környezetben hosszú élettartamúak.

A Mobi Cool és I-Cooler Mobil párásító – teraszhűtő ventilátor 70 bár nyomáson működik, nem nedvesíti a környezetet, időzíthető és egy víztartály feltöltéssel 8 óra folyamatos működésre is képes. A legújabb olasz dizájn trend szerint lett formatervezve, így küllemében biztosan mindenkinek elnyeri a tetszését.

Szerkezete erős, kerekeken gurul, melyhez nem szükséges különösebb fizikai erőnlét. Kezelése egyszerű, működtetéséhez csupán csak áramforrásra van szükség a teraszon. Magával viheti nyaralójába is, hogy ott is kellemesen töltse el a pihenőidőt.

A ventilátor 90 fokos oszcilláló mozgást végez, mely rögzíthető, 3 sebességi fokozatba használható és 30 fokban dönthető. A hűtésérzet a ventilátortól számított 8 m –en belül érezhető, azaz a hűtött terület nagysága 50-60 m2, hűtésteljesítménye 10-12 C fok.

A közterületek és rendezvények kedvelt kültéri hűtés formája a párakapu. A párakapu nagy nyomású szivattyúja 70 bár nyomáson üzemelteti a fém állványba tekert párásító fúvókákat. Az állvány szilárd talajra rögzíthető, lefúrható vagy talpszerkezete burkolatba beépíthető. A nagynyomású cső a szerkezet alsó részén csatlakozik be, mely akár szintén a burkolat alatt lehet, így elkerülhető a rongálás lehetősége.

A párakapu akár 30 m2 terület kültéri hűtéséhez is alkalmas, mely terület hőmérsékletét a környezeti viszonyoktól függően 10-15 C fokkal is csökkenteni tudja.