A párásításról általában

Teraszhűtés otthonra

Olcsó teraszhűtés otthonra az Orbit Basic teraszhűtő szett használatával (hobbi teraszhűtés)

Mindannyiunk számára ismertek már a szinte bármilyen üzletben vásárolható különböző párásító szettek, melyek jó esetben egy évig, a garancia időszak lejártáig szolgálják tulajdonosaikat. Válassza Ön is az eredeti Orbit teraszhűtés termékeket és alkatrészeket, melynek ára csak kis mértékben tér el az ömlesztve vásárolhatóétól, viszont cserébe többszörösen hosszabb ideig használhatja azt.

   Az Orbit teraszklíma vezetékes vízhálózatról működik, nincs mozgó alkatrésze, csak időszakos karbantartást, vízporlasztó fúvóka tisztítást igényel. A teraszhűtő fúvóka vízfogyasztása 2 l/h (liter / óra). A csővezeték anyaga UV álló, színe illeszkedik a környezetbe, így szinte észrevétlen, használatához nincs szükség áramforrásra. Távol tartja a repülő rovarokat, megköti a port és csökkenti a pollen koncentrációt.

A családi ház teraszhűtése az Orbit Basic teraszhűtő alap szett használatával alakítható ki, mely egy mozdulattal meghosszabbítható az Orbit Basic teraszhűtő bővítő szettel.

Az alapszett csővezetékének kezdeti szakaszán egy vízszűrő található, mely megvédi a készüléket a durva szennyeződésektől. A szűrőt egy 3m hosszú bevezető szakasz követ, mellyel elérhetjük a 2,5m – 3m -es optimális felszerelési magasságot. Majd ezt követi a szintén 3m hosszú aktív csőszakasz, mely 5 db speciális vízporlasztó fúvókát tartalmaz (más néven párásító vagy köd fúvóka).

   A vízpermetező fúvóka apró vízcseppeket juttat ki a levegőbe, melyek elpárolgásuk során hőt vonnak el a környezetből, így hűtve le annak hőmérsékletét akár 6-9 C fokkal.

A teraszhűtő berendezés utolsó alkatrésze az automata leeresztő szelep, mely nem porlaszt vizet, a készülék használata közben zárva van, majd leállás után leüríti a párásító szett csővezetékében maradt víz túlnyomást. Ennek következtében a párásító fúvókák nem csöpögnek, kisebb az esély a vízkőképződésre, ezáltal ritkábban kell karbantartani a teraszhűtőt.

Az Orbit teraszhűtő ás párásító készülékeket nemcsak a teraszok hűtéséhez használhatjuk, hanem a kert bármely pontján kialakíthatunk belőle házilag készített párakaput.

Ha napernyőre szeretne szerelni kültéri klímát, használja az Orbit Portable felcsíptethető kültéri hűtőt, mely nem bővíthető tovább.

Orbit személyi hűtő megoldások napozáshoz, kerti sütögetéshez vagy grillezéshez.

   Ha a terasztól távol eső kertrészen szeretne napozni vagy elvonulna egyedül pihenni, olvasgatni, a pihenést kellemesebbé teheti az Orbit Flex Cobra személyi hűtéssel. A hajlékony PVC cső formatartó, bekötése szabvány méretű gyorscsatlakozóval történik. A kellemes hűs érzet kialakulását 3 db párásító fúvóka teszi lehetővé.

Az Orbit SideWinder személyi hűtő feltekerhető csőre, balkon korlátra, kerítésre vagy sütögetőre, grillezőre, így Ön a családnak való kerti sütögetés közben is kellemes hőmérsékletet biztosíthat magának.