Referenciák

Raffaello Étterem és Pizzeria Teraszhűtése

Raffaello Étterem és Pizzeria

Teraszhűtése, Párásítása

A Budapest 11. kerületi Karolina úton működő étterem teraszának egy részét fa árnyékolja, azonban ez nem elegendő a kellemes hőmérséklet biztosításához, ezért a két -egyenként 8 x 8 m -es- árnyékoló alá nagy nyomású 70 báros teraszhűtő rendszert alakítottak ki. A kültéri hűtő berendezés a levegő hőmérsékletét akár 10 – 15 C fokkal is képes csökkenteni.

A profi ködhűtő rendszer bármilyen terület hűtéséhez használható, ebben az esetben a vonalsoros vagy más néven vonalas párásító rendszer lett kialakítva. A nagy teljesítményű nyomásfokozó klíma szivattyú egyszerre mindkét ernyő mindkét oldalának hűtését biztosítja. A párásító fúvókák a napernyő középső tartószerkezetére lettek rögzítve. A ködhűtő fúvókák a ponyvával párhuzamosan állnak, minden páratlan jobb oldalra és minden páros bal oldalra mutat.

A terasz hűtésével nemcsak egyszerűen a hőmérsékletet mérsékeljük, hanem kellemes vendéglátó környezetet és munka körülményeket is teremtünk. Mindezek mellett akár nélkülözhető a hagyományos Split klíma használata is, ugyanis a külső környezet hűtése a belső hőmérsékletet is csökkenti.

Egy forgalmas út mellett működő vendéglátó egység életében a szag-hatás és a szálló por koncentráció csökkentése sem elhanyagolható szempont. Egyetlen beruházással ez is megoldott, mivel egy jó minőségű párásító berendezés semlegesíti a szagokat és megköti a port, pollent.

További hasznos tulajdonsága, hogy távol tartja a repülő rovarokat.

Jó étvágyat kívánunk a

Raffaello teraszain!