Alkatrészek

Nagynyomású Acél Párásító Gyűrű Teraszhűtő Ventilátorhoz

A nagynyomású párásító gyűrű vagy ködhűtő gyűrű / ring a profi kültéri teraszhűtő rendszer tartozéka. A rozsdamentes acél gyűrűt a ventilátor védő rácsa elé rögzítjük és csatlakoztatjuk a párásító rendszer csővezetékéhez.

A párásító gyűrű a teraszhűtő rendszer kiegészítő alkatrésze. Önmagában a köd gyűrűt nem használjuk a kültéri hűtő rendszerekhez, csak akkor, ha ventilátor segítségével szeretnénk továbbítani a porlasztó fúvóka által képzett apró vízcseppeket.

   A párahűtő gyűrűt a ventilátor elülső védőrácsa elé rögzítjük műanyag gyors kötözővel. Mivel a gyűrű menetes csatlakozása 1/4″ BM -es, szükségünk lesz egy 1/4″ col KM – 3/8″cső csúszó csatlakozós egyenes idomra. Az idom biztosítja a nagynyomású cső és a ring kapcsolatát, továbbá az idomban a cső könnyedén el tud forogni, így elviseli a ventilátor oszcilláló, forgó mozgását.

   A klíma cső hosszát úgy válasszuk meg, hogy az legyen túlméretezett. Ez azért fontos, hogy a mozgás lekövetése könnyű legyen, továbbá előfordulhat, hogy a cső végét időnként vissza kell vágni, mert az idomban való elforgás miatt bekophat és megcsöppenhet a csatlakozás.

   A párásító gyűrű a nagynyomású teraszhűtő szivattyútól kapja a vízellátást, így annak kilépő 3/8″ /  9,52 mm csővezetékéhez csatlakozik. Anyaga rozsdamentes acél, mely nikkel bevonatú, akár 70 bár nyomáson is használható. A csatlakoztatható párásító fúvóka menetmérete 10/24″ KM.

Jellemzők:

– Nagynyomású köd hűtő gyűrű, ring

– 4, 6, 8 fúvókás párásító gyűrű

– Alkalmazás: profi párásító rendszerhez

– Ventilátor rácsa elé rögzíthető

– Bekötési menet mérete: 1/4″ BM

– Köd fúvóka csatlakozás menetméret: 10/24″ BM

– Illeszthető vízporlasztó fúvóka menet mérete: 10/24 col KM

– Átmérő: 14″ col / 20′ col ; 350 mm / 510 mm

– max nyomás: 70 Bár

– Anyaga: rozsdamentes acél, nikkel bevonattal

 

 

Megrendelheti online webáruházunkban: