Referenciák

Dunakeszi BAUHAUS szakáruház fedett belső kertjének párásítása

Sokan teszik fel a kérdést maguknak, hogy „hol vásároljak olcsón, szép növényeket a kertembe és otthonomba?” Nos a BAUHAUS -nál a legjobb helyen jár. Az áruház és vezetősége mindent megtesz azért, hogy Ön kiváló minőségű szezonális évelő, örökzöld vagy különleges növényeket vásárolhasson.

A nemrégiben kivitelezett belső fedett városi kertben működő
párásító rendszer is ezt hivatott biztosítani.

Mindannyian szembesültünk már azzal a ténnyel, hogy a téli fűtésszezonban a fűtött helyiség levegőjének páratartalma drasztikusan lecsökken. Ugyanez a helyzet áll fenn, mikor a nyári forróságban a hagyományos klíma berendezéseket használjuk. Mindenféle módszert bevetünk azért, hogy valahogy növeljük a páratartalmat, így nem kelünk föl reggel kiszáradt torokkal, stb. Nos a növények is igénylik a megfelelő levegő páratartalmat, kiemelten igaz ez a nem trópusi klímához szokott fajokra.

A kültéri hűtő és teraszhűtő rendszerként is használható beltéri vonalas párásító automatikusan képes megfelelő klímát biztosítani az áruház növényeinek. A 70 báros klíma szivattyú időzíthető, így nem kell napi szinten foglalkoznunk a beállításával, a kezelő paneljén beprogramozott ciklikus víz bepermetezés áramszünet esetén is megmarad a készülék memóriájában.

A rendszerben használt vízporlasztó fúvókák, párásító fúvókák a vizet néhány mikronos köddé porlasztják. A gyorsan elpárolgott víz növeli a levegő páratartalmát, mindeközben megtisztítja azt a szálló portól, csökkenti a hőmérsékletét és semlegesíti a szagokat. Mindezek következtében a növények nincsenek kitéve semmilyen sokk-hatásnak, egyetlen dolguk van csupán, hogy fejlődjenek.

 

Vásároljon Ön is növényeket a dunakeszi BAUHAUS szakáruház kert osztályán

Ha az kell, hogy jó legyen!